?>

All4Semmy

All4Semmy, de 4-uur durende benefiet(s)race, is hét mountainbike evenement met één gemeenschappelijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Of je nu een beginnende mountainbiker bent en met twee vrienden een team vormt, of een gevorderde biker bent die de 4-uur solo rijdt, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld waarin er geen kinderen meer sterven aan hersenstamkanker.

Tot wanneer kan ik inschrijven?

Deelnemen kan alleen via voorinschrijving en stopt zodra het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Waar wordt de race gehouden?

De locatie is op het dagcamping terrein in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan alleen op de parkeerplaats bij Papa's Beachhouse (IJweg 961, Hoofddorp). Er kan dus niet bij de dagcamping / Claus Partyhouse geparkeerd worden.

Mogen wij een teamtent meenemen?

Jazeker! Ieder deelnemend team mag kosteloos een partytent plaatsen op de daarvoor aangewezen plekken op de dagcamping (aangrenzend aan de Start/Finish). Wij adviseren hier gebruik van te maken!

Het is mogelijk om met de auto je spullen op de dag camping af te zetten, waarna je de auto weer op de parkeerplaats zet.

Is er een verzorgingspost aanwezig?

Er zal een verzorgingspost aanwezig zijn met fruit en (sport)drank. Neem voor de zekerheid ook je eigen snacks en sportdrank mee!

Is er een wc / kleedgelegenheid?

Er zijn WC’s beschikbaar in het park. Er is verder geen kleedgelegenheid. Hiervoor raden wij u aan een eigen partytent mee te nemen.

Is er een prijsuitreiking?

Er zijn ereprijzen voor de eerste 3 teams die het meest aantal ronden in 4 uur rijden. Er zal speciaal aandacht zijn voor teams die zich op een speciale manier hebben ingezet voor het evenement!

Hoe gaat de tijdswaarneming?

Voor de tijdswaarneming van de estafette wordt gebruik gemaakt van Mylaps. Hierdoor zal het tijdens de wedstrijd mogelijk zijn om de onderlinge verschillen nauwkeurig bij te houden. Na de wedstrijd zal de uitslag zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden via internet. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze partner MTB-Noordwest.

Tijdsregistratie voor teams geschiedt d.m.v. een chip in een bidon die de rijders aan elkaar doorgeven.

Is de KNWU Basislicentie verplicht?

Voor steeds meer evenementen zal je tegenwoordig een KNWU basislidmaatschap nodig hebben. Het KNWU basislidmaatschap is vereist omdat de Noordbikers zijn aangesloten bij de KNWU. Alle evenementen die de Noordbikers organiseren zijn op deze manier verzekerd via de KNWU. De verzekering dekt deelnemers, vrijwilligers en de organisatie voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Persoonlijke Ongevallen (PO) en rechtsbijstand. Een veilig gevoel voor ons en voor jullie als rijders.

Doordat het KNWU basislidmaatschap vereist is lijkt het misschien alsof All4Semmy alleen voor snelle mannen en vrouwen geschikt is... niets is echter minder waar! De 4-uurs estafette is geschikt voor rijders van alle niveaus!