?>

Jouw donatie maakt het verschil!

63% gefinancierd
We hebben op dit moment gezamenlijk al €5.630,50 van het doel van €9.000,00 opgehaald voor All4Semmy Donate!
Stichting Semmy heeft als doel om door wetenschappelijk onderzoek de levensverwachting en uiteindelijk het creëren van een overlevingskans van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker (ponsglioom) te verlengen. De overlevingskans bij een hersenstamtumor is namelijk vrijwel 0% met een levensverwachting na diagnose van 2 tot 12 maanden.

We moeten van die 0% af!

Als Stichting Semmy hebben we ons gecommitteerd aan VUmc om jaarlijks € 300.000,- ter beschikking te stellen voor het onderzoek. Hoe meer geld er beschikbaar komt, hoe meer mensen er op het onderzoek gezet kunnen worden, hoe eerder resultaten te verwachten zijn, en dus hoe eerder we iets voor kinderen met een hersenstamtumor kunnen betekenen.

Elke euro die een deelnemer ophaalt komt volledig ten goede aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. All4Semmy heeft sinds haar eerste editie in 2012 al meer dan 86.000 euro opgehaald voor onderzoek naar hersenstamkanker.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Donatie aan een team/rijder

Een donatie waarderen wij enorm! Elke euro die gedoneerd wordt komt volledig ten goede aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen.

Doneren aan een team / rijder kan op de volgende manier:

Direct aan het team / rijder:
U kunt via iDeal direct doneren aan het betreffende team / de betreffende rijder. Op de teampagina vindt u een link naar het donatieformulier. De donaties worden gestort naar MBC de Noordbikers, zij zullen alle donaties verzamelen en bij afloop van het evenement 1:1 overdragen aan Stichting Semmy.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Donatie aan Stichting Semmy

Doneren mag natuurlijk ook als u niet mee rijdt of geen rijders kent, want elke cent die opgehaald wordt gaan hoe dan ook naar Stichting Semmy!

Doneren kan op twee manieren:

1. Zelf overschrijven:
Maak uw bijdrage over op het volgende rekening nummer: NL07ABNA0626383463 t.n.v. ‘Stichting Semmy in Weesp’ onder vermelding van "All4Semmy Donatie".

2. Via iDeal:
Maak uw bijdrage over via iDeal. Gebruik hiervoor onderstaande link en gebruik bij de vermelding "All4Semmy Donatie".