Wijzig je omslagfoto
Team Danny en Robert
Wijzig je omslagfoto

Hoi!

15 september gaan wij (Danny en Robert) 4 uur lang in estafette vorm fietsen voor Stichting Semmy tijdens de All4Semmy op het mountainbikeparcours in Hoofddorp. Stichting Semmy (http://www.stichtingsemmy.nl) zet zich in voor onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Een ziekte die nu nog niet te genezen is.

De NoordBikers organiseren al sinds 2012 de All4Semmy (voorheen Six4Semmy). Dat zijn meer jaren dan de kinderen gegeven is die door deze ziekte getroffen worden. Als je daar over nadenkt besef je dat we er alles aan moeten doen om hen een eerlijke kans te geven.

Voor ons is deelname een makkelijk besluit. We kijken of we tijd hebben, zoeken een maatje om mee te fietsen, schrijven in en maken wat geld over en krijgen daarvoor terug een mooi en gezellig evenement. Maar het échte werk begint pas waar All4Semmy eindigt, namelijk bij de overhandiging van de cheque aan Stichting Semmy.

Steun je ons door te doneren, dan steun je 1:1 Stichting Semmy!

Account Status: Goedgekeurd
Team Danny en Robert
Robert
Smith
Danny
Paardekooper

Doneren aan dit team?

Een donatie waarderen wij enorm! Elke euro die gedoneerd wordt komt volledig ten goede aan onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen. Bovenaan de team informatie vindt u een link naar het donatieformulier (iDeal).

Alvast bedankt voor uw bijdrage!